Romanul ultra „Eroi locali” se lansează la Bucureşti

Coperta romanului ultra „Eroi locali”, editura Tracus Arte & Aula, 2012

Nu greşesc dacă numesc acest roman unul „ultra” (te pomeni că aşa s-o naşte o nouă subspecie literară), pentru că, dacă e să ne luăm după ce înseamnă cuvântul „ultra” – dincolo de limite – personajelor din paginile cărţii li se potriveşte foarte bine această descriere. Pentru a spera la salvarea echipei preferate care acum se află în pragul colapsului, toate acţiunile lor nu pot fi decât ultra. Coborârea cu un singur grad sub această normă înseamnă eşec. Iar ăsta nu e un cuvânt care să facă parte din vocabularul lor.

Lansare tur – la București, pe 22 noiembrie

Adică joia care vine. Lansarea e în dublă manşă și Eroii locali merg în deplasare. Se joacă pe Romexpo, în nocturnă de la 18.30, în cadrul Târgului Internaţional de Carte „Gaudeamus”. O să fie greu și tracul mare, ca la orice debut, așa că prietenii și suporterii din Capitală sunt invitați să participe pentru a mai atenua emoțiile inerente.

Returul – peste o săptămână, la Brașov

Pe 29 noiembrie, ai voştri Eroi locali vin sub Tâmpa. Mansarda Casei Baiulescu va fi gazda lansării-retur programată să înceapă la ora 18, iar băieţii chiar au nevoie de susţinerea voastră, să umpleţi sala şi să-i purtaţi spre victoria decisivă.

Susţineţi romanul local!

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. tuteasca spune:

  O sa-ti tin pumnii, sa fiu alaturi de tine macar cu inima, daca nu pot ajunge si personal acolo. Stiu ce inseamna prima lansare de carte, nu e cel mai simplu lucru, dar e un rau necesar, pentru ca nu poti ajunge la a doua (etc) lansare fara a trece si prin prima. Deci, bonne continuation!

  1. Merci beaucoup! Sunt emoții frumoase, e un sentiment cu care nu m-am mai întâlnit până acum și sper și eu să urmeze alte și alte lansări.

   P.S. o să vă trimit o copie cu semnătură.

   1. tuteasca spune:

    Multumesc Razvan. Sper sa imi impartasesti si sentimentele tale de la eveniment si sunt sigur ca vor fi si imagini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s