Abonamentele sunt frumoase

on

Dar sunt şi practice! Timpul stând la coadă pentru a-ţi lua bilet îl poţi preschimba într-o şuetă prelungită la bere (sau ceai, suc etc.); eşti sigur că per-total ieşi mai ieftin decât dacă ţi-ai fi luat bilet meci de meci; ai o altă tragere de inimă să vii la stadion când ştii că ai abonament.

Una peste alta, cine-şi face abonament la Peluză (50 de lei) pentru returul ăsta scoate un preţ de aproximativ 6 lei şi ceva/meci, ceea ce-i foarte ieftin, comparativ cu 15 lei – preţul minim al biletelor la meciurile de acasă. În condiţiile în care ne vor vizita în această primăvară bucureştencele şi încă vreo câteva echipe din partea de sus a clasamentului, cu siguranţă la unele meciuri biletul va sări de 25 de lei, aşa că nici abonamentul la Tribuna a II-a (120 lei) nu e de lepădat.

Pentru abonamente la tribună, magazinul oficial al clubului din Eliana Mall vă aşteaptă, pentru abonamente la Peluză, care se fac prin Liga Suporterilor Stegari, completaţi formularul ăsta. Hai Steagu’ !

 

P.S. da, ştiu că v-am cam neglijat cu un articol mişto despre istoria şi cultura „stegară”, dar ne vom revanşa cât de curând. Pace!

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Adrian Aliman spune:

    Sistemul de abonamente mai are un avantaj, pe langa cele enumerate de Razvan. Precum o echipa de fotbal care joaca meci de meci in aceasi alcatuire, la fel si suporterii, avand aceasi distributie in tribuna, se omogenizeaza, iar incurajarile si cantarile merg mai bine.

  2. Rareş spune:

    La peluză iese doar 6.25 lei/meci. Dacă nici așa nu vine lumea.

  3. @Adi: În mod cert și omogenitatea din tribune e importantă, creează o altă stare de spirit. Să sperăm că-n returul se vor închega lucrurile.

    @Rareș: Meștere, vedem pe 18 martie ce și cum stau trebile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s